Szolgáltatások

500x500

Másológépek, nyomtatók bérbeadása

Lehetőség van nálunk kiváló minőségű, vezető márkájú nyomtatók és fénymásológépek bérlésére. A nyomtatók és fénymásológépek bérlésének előnyei: nincs váratlan javítási költség, nincs rossz festék a gépben és ha gond van, akkor gyorsan jön a segítség.

Tovább

500x500

Másológépek, nyomtatók, egyéb irodatechnikai berendezések forgalmazása, javítása

Vásárolja meg nálunk új irodagépeit. Fénymásológépek és nyomtatók széles választékát találja nálunk vezető gyártóktól. Szervizszolgáltatásunk keretében nagy tapasztalattal vállaljunk fénymásológépek és nyomtatók, egyéb irodatechnikai gépek javítását.

Tovább

500x500

Másológépek, nyomtatók javítása üzemeltetési szerződés keretében

Kössön velünk üzemeltetési szerződést fénymásolóinak és nyomtatóinak javítására. Előnyei: a berendezések működési költségei a felhasználói szokások ismeretében pontosan tervezhetőek, nincsenek váratlan javítási kiadások, nagyobb biztonságot nyújtva ezzel vállalkozása működésének. További részletekről tájékozódjon itt:

Tovább

500x500

Műszaki szaktanácsadás

A fénymásológépek és nyomtatók használati költségének optimalizálása évtizedes szakmai tapasztalattal. Ha fontos a költséghatékony irodahasználat önnek, egyéni igényeihez szabott műszaki szaktanácsadással állunk rendelkezésére. Tudjon meg többet másolási és nyomtatási költségeinek optimaizálhatóságáról itt:

Tovább