Copy Shop

A Copy Shopunkban a következő szolgáltatásokkal várunk: fénymásolás, nyomtatás, szkennelés, diplomamunka kötése, spirálkötés, laminálás. Kattints a kívánt szolgáltatásra a részletekért.

Fénymásolás és nyomtatás

Fénymásolás és nyomtatás

Gyors és könnyű fénymásolást és nyomtatást végzünk a Bálná-ban. Korszerű irodagépeinkkel akár online leadott nyomtatási megrendeléseit is teljesítjük. Fénymásolási és nyomtatási feladatait bízza ránk. Easycopy, fénymásolás és nyomtatás könnyen, gyorsan, pontosan!

Tovább

Spirálkötés

Spirálkötés

A fénymásolt és nyomtatott dokumentumokat spirálkötéssel látjuk el a kívánt minőségű, méretű eszközök használatával, hogy dokumentumait rendezett, spirálozott formában kapja kézhez. A spirálkötés funkciójában helyettesíti a nyomdai kötést, könnyű és gyors. Az Easycopy-ban a nyomtatás és a fénymásolás mellett megrendelheti a spirálozást is.

Tovább

Diplomakötés

Diploma vagy szakdolgozat kötés

Szakdolgozatod és diplomamunkád kötését bízd az Easycopy-ra! Utolsó pillanat, délután le kell adnod? Hozd be hozzánk, megoldjuk diplomamunkád, szakdolgozatod kötését rövid határidővel. Hozd az Easycopy-ra, és odaérsz vele időben a Tanszéki Titkárságra.

Tovább

Laminálás

Laminálás

Az Easycopy-ban lamináltathatja étlapját, fényképeit, okleveleket, bármely fontos iratát. A laminálásnak köszönhetően az iratok tartóssá válnak, egyszerűen kezelhetők, tisztíthatók lesznek.

Tovább

Szkennelés (scan)

Szkennelés

Iratok, okmányok, egyéb dokumentumok szkennelése színesben vagy fekete-fehérben. Az Easycopy-ban jó minőségű digitális másolatokat készítünk dokumentumaiból, ha szkennelésre van szüksége, keresse az Easycopy-t a Bálnában.

Tovább